.

Yritys

E.M. Leino on vuonna 1945 perustettu perheyritys. Erikoisalueenamme ovat teknisesti vaativat laiteratkaisut sekä niihin liittyvät palvelut prosessiteollisuuden, rakenteellisen paloturvan sekä teollisen merkkauksen tarpeisiin.

Olemme valitsemillamme erikoisalueilla alamme johtavia yrityksiä Suomen ja Baltian maiden markkinoilla. Edustukseemme valittavilta tuotteilta vaadimme korkeaa teknistä tasoa ja edustamme vain valmistajia, jotka ovat alojensa eturivissä niin kehityksessä kuin luotettavuudessa.

Pyrimme toimimaan vastuullisesti kaikessa toiminnassamme. Kirjalliset eettiset ohjeet ohjaavat päivittäistä liiketoimintaamme ja määrittävät tason, jonka mukaisesti toimimme yhteistyössä sidosryhmiemme kanssa. Arvojamme ovat kannattava kasvu, pitkäjänteisyys, yli sukupolvien kurkottava toimintatapa ja vastuullisuus.

Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Lauttasaaressa, missä on myös kattava varaosavarasto.

Asiantunteva

Ydinosaamistamme ovat laitetoimituksiin liittyvä tarvemäärittely, järjestelmäsuunnittelu, maahantuonti, asennus, käyttöönotto, käyttötarvike- ja varaosatoimitukset sekä laitetoimituksiin liittyvä projektinhallinta.

Luotettava

Yrityksemme juhlisti 70-vuotista taivaltaan vuonna 2015. Meille on kunnia-asia olla asiakkaidemme sekä laajan kansainvälisen kumppanuusverkkomme luotettava ja vakaa kumppani. Pisimmät päämies- ja asiakassuhteemme ovat kestäneet jo yli puoli vuosisataa.

Joustava

Henkilöstömme vahva osaaminen, ennakkoluulottomuus sekä halu oppia uutta auttavat meitä palvelemaan joustavasti sekä pieniä että suuria asiakkaitamme.

Yleiset myyntiehdot

Noudatmme "Teknisen Kaupan Liiton yleisiä myyntiehtoja TKL 10" ilman asennusta myytyjen tuotteiden osalta, ellei tarjouksessa tai sopimuksessa ole muuta sovittu.

Ellei muuta sovita on toimitusehtona vapaasti myyjän varastossa ilman pakkausta (Ex-works) ja tavara toimitetaan ostajalle tämän kustannuksella.

Pientoimituksista, joiden veroton kauppahinta on alle 60 €, perimme muiden toimituskulujen lisäksi 5 € pientoimituskuluja.

Merkittävimmät päämiehemme aakkosjärjestyksessä:

USA Korkeapaineventtiilit
Tanska Punnitus- ja kireydenmittauslaitteet
Saksa Viemärinavaussuuttimet
USA Tutkimusautoklaavit
USA Pikaliittimet
USA Koetuspumput, paineenkohotuspumput, kaasuboosterit
Saksa Rullapalo-ovet ja rullasavusulut
Saksa Tampopainokoneet
USA & UK Lasermerkkauslaitteet
Saksa Korkeapainepumput
Belgia Letkupumput ja kalvopumput

        Luotettava Kumppani