.

Palvelut

Me E.M. Leinolla haluamme varmistua siitä, että sinulla on käytössäsi parhaiten sopivat ja toimivat koneet ja laitteet. Päämäärämme on lisätä asiakkaidemme tuottavuutta tarjoamalla luotettavia ja ammattitaitoisia suunnittelu-, käyttöönotto- ja varaosapalveluja.

Tarvemäärittely ja suunnittelu

Asiantunteva henkilöstömme auttaa mielellään löytämään sinulle sopivan ratkaisun. Tarvemäärittelyä helpottaa monipuolinen kokemuksemme eri käyttösovelluksista sekä tietenkin tuotevalikoimamme syvällinen tuntemus. Autamme niin pienissä kuin vaativissakin tarpeissa.

Tarjoamme käyttöösi myös vankkaa kokemustamme laajempienkin järjestelmien suunnittelusta ja toimituksesta.

Asennus ja käyttöönotto

Kokeneet työnjohtajamme sekä tehdaskoulutetut asentajamme ovat käytettävissä muun muassa paloturvatuotteiden ja pumppujen asennuksissa. Olemme turvatekniikan keskuksen (TUKES) hyväksymä sähköasennusliike alle 1000 V sähköasennuksille.

Tarjoamme laitetoimituksiimme aina tarvittaessa myös käyttöönotto-opastuksen luovutuksen yhteydessä. Meiltä saat myös suomenkieliset käyttö- ja turvallisuusohjeet. Tarvittaessa otamme vastuun myös koneiden ja laitteiden asennuksesta.

Koulutus

Tarjoamme asiakkaan tarpeen mukaan räätälöityä koulutusta yrityksemme tiloissa Lauttasaaressa, asiakkaan luona tai esimerkiksi valmistajan tehtaalla.

Käyttötarvikkeet ja varaosat

Varastoimme Suomessa kattavasti käyttötarvikkeet ja varaosat kaikkiin myymiimme koneisiin ja laitteisiin. Näin varmistamme, että kriittiset varaosat ovat mahdollisimman nopeasti saatavilla.

Laitetoimituksiin liittyvä projektinhallinta

70-vuotinen kokemuksemme teknisesti vaativien laitteiden maahantuonnista antaa meille varmuutta toteuttaa sinunkin toimituksesi ammattitaidolla. Vuosien varrella meille on kertynyt monipuolista osaamista ja yhteistyöverkostoja erilaisista projekteista. Esimerkiksi paloturvatuotteista keskustelemme luontevasti niin arkkitehtien, VTT:n asiantuntijoiden, asentajien kuin palotarkastajienkin kanssa. Isommissa järjestelmätoimituksissa olemme tehneet saumatonta yhteistyötä esimerkiksi insinööritoimistojen kanssa. Seuraamme ja noudatamme annettuja lakeja ja määräyksiä.

        Luotettava Kumppani