• Paloturvatuotteet
 • Tampopaino&laser
 • Prosessiteollisuuden korkeapaineratkaisut
 • Syrjäytyspumput haastaville nesteille ja kaasuille
 • Voima-anturit ja punnitusratkaisut
 • Hygieniset koneet & laitteet
 • Tutkimusautoklaavien palvelut

  Tekninen henkilöstömme on päämiehen kouluttamia asiantuntijoita, jotka ovat saaneet kattavan koulutuksen tuotteisiin liittyvissä mekaanisissa, sähköisissä ja tietokonerajapintoihin toiminnoissa.

  Asennus ja käyttöönotto-opastus

  Kaikkiin laitetoimituksiimme sisältyy aina käyttöönotto-opastus luovutuksen yhteydessä. Tarvittaessa otamme vastuun myös reaktoreiden asennuksesta.

  Koulutus

  Järjestämme asiakkaan tarpeen mukaan räätälöityä koulutusta joko asiakkaan luona tai päämiehen tehtaalla.

  Konsultointi ja neuvonta

  Koulutetut ammattilaisemme auttavat niin pienissä kuin vaativissakin tarpeissa. Annamme etätukea puhelimitse tai sähköpostilla ja tulemme tarvittaessa paikan päälle.

  Varaosatoimitukset

  Varastoimme Suomessa kattavasti käyttötarvikkeita ja varaosia kaikkiin myymiimme koneisiin ja laitteisiin. Näin varmistamme, että kriittiset varaosat ovat mahdollisimman nopeasti saatavilla.

  Ennakkohuollot ja testaukset

  Määräaikaiset ennakkohuollot suoritetaan sovittuna aikana, silloin kun laitteella on pienin kuormitus. Säännöllinen huolto vähentää satunnaisia vikatapauksia ja huoltokustannuksia.

  Tarkastuksen yhteydessä tai erikseen tilattuna on mahdollista suorittaa laitteen mekaanisten ja sähköisten osien uudelleenkalibrointi ja –sertifiointi.

  Kunnostus ja päivitys

  Tarjoamme myös Autoclave Engineersin kunnostuspalveluita vanhoille, olemassa oleville painelaitteille. Kunnostus voi olla tarpeen, jos painelaitteen komponentit ovat kuluneet tai hajonneet, jos itse paineastia on vioittunut korroosion tai käyttötarkoituksen vastaisen käytön seurauksena tai jos painelaitteen käyttötarkoitusta tai prosessiarvoja halutaan muuttaa. Kunnostetuille laitteille annetaan päämiehen myöntämä takuu. Teknisen kehityksen johdosta vanhentuneet laitteet voidaan päivittää vastaamaan nykypäivän vaatimuksia ilman että koko laite on uusittava.