• Paloturvatuotteet
 • Tampopaino&laser
 • Prosessiteollisuuden korkeapaineratkaisut
 • Syrjäytyspumput haastaville nesteille ja kaasuille
 • Voima-anturit ja punnitusratkaisut
 • Hygieniset koneet & laitteet
 • Automaattiset savusulut / savuverhot

  Automaattiset savusulkuverhot estävät tehokkaasti savun leviämisen savuosastosta toiseen ja auttavat tulipalotilanteessa pelastamaan ihmishenkiä ja vähentämään savun aiheuttamia aineellisia vahinkoja. Oikein suunnitelluista savulohkoista savu voidaan poistaa tilan yläosasta kuumana, ennen kuin se on ehtinyt sekoittumaan kylmän ilman kanssa.

  Laskeutuvat savusulkuverhot sopivat erityisen hyvin muun muassa: arkkitehtuuriltaan vaativiin kohteisiin kuten kauppakeskuksiin, museoihin ja lentokentille, parkkihalleihin ja muihin tiloihin, joissa on paljon palokuormaa, vähentämään suurten rakennusten savunpoistopuhaltimien kokonaismäärää, korkeisiin rakennuksiin sekä kouluihin, päiväkoteihin, sairaaloihin, palvelutaloihin sekä muihin tiloihin, joissa palon aikaiselle hätäpoistumiselle halutaan varata normaalia pidempi aika. E.M. LEINO OY:llä on Suomen laajin valikoima CE-hyväksyttyjä savusulkuja.

  Toimialat
  Mall of Tripla

  Toimitimme ja asensimme suurimman osan Mall of Triplan kauppakeskuksen sekä Pasilan Aseman rullapalo-ovista ja savususulkuverhoista.

  Helsinki-Vantaan lentoaseman laajennuksien rullapalo-ovet

  Olemme toteuttaneet Helsiki-Vantaan lentoaseman terminaalilaajennusten palo-osastointeja seinä- ja alakattorakenteisiin piiloitetuilla Stöbich Fibershield-P-EW90 -rullapalo-ovilla.

  Iso Omenan ja Matinkylän metrokeskuksen palo-ovet

  Vuonna 2016 kauppakeskus Iso Omena laajentui Suomen toiseksi suurimmaksi kauppakeskukseksi.

  Lue lisää

  Parkkihallit

  Kevyen ja kompaktin rakenteen ansiosta rullapalo-ovet voidaan kätevästi asentaa ahtaisiin parkkihalleihin.